En daar is de timmerman

En dan is het eindelijk zover. De keukenkastjes zijn zo goed als leeg en ik schiet nog een paar laatste foto’s voordat onze timmerman de boel komt opmeten.
Onze trouwe keuken, waar wij toch 15 jaar veel plezier aan hebben beleefd krijgt een nieuwe jas.
De klok slaat 7:40 uur wanneer er 1x op de deur wordt geklopt en de timmerman met zijn 2 volgelingen vrolijk onze keuken komen binnenwandelen.

Gewapend met een groot blocnote, meetlint, schroevendraaier en een hamer gaan de mannen aan de slag. Eerst wordt de met badkamertegels, ja je leest het goed, met badkamertegels dus…beplakte achterwand opgemeten..
Hij mompelt iets over gekke afwerklatjes of plintjes op een tegel en iets in mij zegt dat de plintjes het vandaag niet gaan overleven..
Een beetje weemoedig zie ik toe, hoe onze keukenkastjes vakkundig van hun deurtjes worden gescheiden… Het koofje gaat eraf en ook het latje onder de kast wordt losgetikt en de uitstraling knus- landelijk verandert in Ikea-strak..
Én we ontdekken dat de bedrading van het licht wel heel knullig aan elkaar is geplakt met.. Ducttape?
Gek dat we kennelijk op sommige plekken domweg nooit gekeken hebben..
Onze enthousiaste timmerman schrijft gedreven de maten op, kijkt naar de kast waar de koelkast in staat, klopt op de deur, trekt de lade een stukje open en zegt : “die gaat eruit, daar komt een nieuwe voor”
Ik hoor mijzelf zeggen..euh ow oké..
en schiet in de lach, hij heeft gelijk.

Een uurtje later sta ik weer alleen in onze keuken…alsof er een kleine tornado binnen is komen waaien en op zijn vlucht naar buiten, deurtjes, koofjes, latjes en ja.. ook de gekke plintjes heeft meegenomen..

Over 2 weken is de make-over een feit..Hoe het er echt uit komt te zien? Heel eerlijk gezegd is het net zo’n grote verrassing voor jullie als voor ons…🙆🏻‍♀️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: