Vaderdag

Vaderdag

Daar kan je van alles van vinden en ieder heeft met zijn of haar verhaal vanzelfsprekend gewoonweg gelijk.
We hebben natuurlijk niet echt een dag nodig om te bevestigen dat je van iemand houdt of er juist net even meer aan herinnerd wordt dat iemand fysiek of anderszins niet meer aanwezig is of kan zijn..

Het geeft mij wel een extra moment van overdenken en om de gelegenheid te pakken een kaarsje te branden voor de papa’s die hier niet meer zijn. Aan de papa’s die niet bij hun kiddo’s kunnen zijn stuur ik zakjes hoop en vertrouwen. De papa’s die hun taak verzaken mogen een trap onder hun h*l komen halen.

Mijn paps zet ik in het zonnetje omdat hij met zijn 86 lentes nog steeds lerende is. Nee niet vanuit boekjes en nee hij zal er nooit een diploma voor halen.
Het zijn de harde levenslessen die hij zich eigen maakt. Het gaat zeker niet zonder slag of stoot en het is met vallen en opstaan, inclusief soms pijnlijke builen en schaafwonden.
En ja, het is potdomme nogal wat om op die leeftijd je leven totaal om te moeten gooien.. Maar het is en kan niet anders.

Paps heeft dit jaar ook het gemak van de mobiel ontdekt. Het plannen van afspraken wordt keurig bijgehouden in de digitale agenda. (Ik werk nog steeds met papieren agenda’s.) Ondertussen maakt paps, terwijl hij hardop verkondigd: “ik begrijp het niet hoor”, zich het beeld bellen, internetten, Facebooken en jaja zelfs stukjes in Note schrijven, eigen.

Én er schuilt ook een klein kokkie in hem.. dankbaar gebruik makend van diverse kooksites, lukt het paps om voor het eerst van zijn leven (indische) keukengeheimen onder de knie te krijgen.

Ga er maar aan staan!

Op deze vaderdag een extra pluim en schouderklopje voor paps!
Dikke zoen van mij
❤you

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: