Muziek

Het jaar kan afgesloten worden, de Top 2000 dendert door de boxen. Het is een #beetjesaaivanallemaalhetzelfde …. en toch.. is het weer fijn om vooral de Guilty Pleasures voorbij te horen komen die vervolgens de ene herinnering na de andere op roepen.

Het moment waarop gezegd wordt..”Een goed liedje van zo’n 40 jaar geleden”.. is het even slikken. Het nummer klinkt net zo lekker als decennia terug en heeft de tand des tijds doorstaan, terwijl bij mij de tekenen van het ouder worden inmiddels ongevraagd zichtbaar zijn.

Ik slik het weg en zing gewoon mee. Ondanks dat ik sommige nummers al jaren niet meer heb gehoord, staan de teksten in mijn geheugen gegrift. Mijn stem is nog net zo…euh…laten we zeggen, niet geheel juist gestemd, raakt zelden de juiste toonhoogte en schiet her en der vreselijk uit de bocht… maar..who cares!

Jaren geleden vierden wij Oud en Nieuw met vrienden. Halverwege ging Playstation Singstar aan. Eén van mijn favorieten werd vertolkt door vriendin en haar dochter, die haar moeder nog verzocht niet te hoog te gaan zingen..

“Girls just wanna have fun”.. galmde kneiterhard én véél te hoog door de microfoon, haar publiek, wij dus, piesten bijna in onze broek van het lachen..

Muziek en herinneringen..

Nog 3 dagen en 2018 is voorgoed voorbij, 2019 staat te popelen om het stokje over te nemen. Wat het gaat brengen? We shall see, maar wat het ook brengt..I will survive!

Dag 2018..je had alles in je.. dank voor je lessen en inzichten.

Hallo 2019.. door alles heen blijf ik het leven vieren want zonder dat.. val ik om.

Lieve allemaal,
Een dikke dank voor het lezen, de likes, hartjes en smileys. De kritische, leuke, lieve, fijne, warme en troostende woorden.. maar bovenal voor vriendschap, vertrouwen en liefde.💝

Maak het mooi, liefs Nicole ❤

3 2 go

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: