#Schrijfwedstrijd #HNS2017

“Durf jij het aan…?” was de vraag en ik dacht.. “Doe eens gek … ”

Of beter gezegd.. : “Doe eens eng.. ”

In mijn Facebook nieuwsoverzicht verscheen een advertentie van “Heel Nederland Schrijft”. Bedrijven weten mij te vinden, ik laat een spoor achter, stiekem winkelen zit er niet meer in… De advertenties worden getoond op basis van voorkeuren en mijn gedrag, geslacht, leeftijd enz., kortom gegevens die ik met Facebook deel, deel ik eigenlijk met de hele wereld.. Bedrijven blij en Mark Zuckerberg nog blijer..

Enfin, de opdracht is:  Schrijf het engste en meest zinderende korte verhaal. Benut je fantasie en creativiteit optimaal!   Een fictieverhaal van maximaal 400 woorden. Dat laatste vind ik niet zo’n uitdaging tenslotte zijn mijn blogjes zo tussen de 250 en 400 woorden, dus dat moet wel lukken.. Maar een fictieverhaal en dan ook nog ENG?!?! Dat is even een dingetje.. Maar je moet van alles proberen toch?

Ik kon kiezen tussen 3 beginzinnen van 3 bekende schrijvers. Zonder na te denken koos ik de laatste en ging er even voor zitten, klaar voor de reis naar en door mijn donkere ik. Een uitdaging omdat ik eigenlijk helemaal niet van dit genre houd, maar ook benieuwd wat er zich in de donkere krochten van mijn brein afspeelt.

Benieuwd? Klik op onderstaande link :

Donker

durfjijhetaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: