Van papier naar Digitaal

Ooit.. heel lang geleden begon ik na omzwervingen via een opleiding tot kleuterleidster, langs een sabbatical met een stop in een koffieshop en kledingzaak, door een jongerencentrum, met een sprint langs een dienstkeuring, op kantoor. Bij een bedrijf dat zonnebanken, fitnessapparatuur en daarbij behorende voedingssupplementen verkocht. Ik maakte kennis met o.a. een vrouwelijke bodybuilder, in haar hoogtij dagen ooit wereldkampioene in haar klasse geworden. Het kantoorleventje werd afgewisseld met beursbezoeken en zelfs het geven van demonstraties op de Aerotrim (zie google afbeeldingen).

Het zonnebankbruine gespierde testosteron wereldje ruilde ik in voor andere krachtpatsers. Ik kwam in de wereld van PTO’s en lieren terecht.

Dit in een tijd waarin het hebben van een elektrische typemachine met ingebouwde tipp-ex functie een luxe was. Waar de telex de manier was om snel korte berichten overzee te zenden.. Een tijd waarin papier een noodzakelijk instrument was.. hoeveel mailingen ik niet de deur uit heb gedaan.. hoeveel brieven heb ik niet gevouwen en hoeveel enveloppen heb ik niet dicht “gesponst”

En vandaag heb ik na 34 jaar afscheid genomen van de envelop en de papieren factuur, in de digitale wereld zijn ze overbodig geworden..

Zo’n moment levert overigens wel een leuk ritje down memory lane op.
Ow.. en als klap op de vuurpijl..

We hebben vandaag onze allereerste droogmolen gekocht.. 😱
… Het moet niet gekker worden 😉

2 gedachten over “Van papier naar Digitaal

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: