Vandaag 15 maart 2017

Vandaag,
9.131 dagen, ofwel bij benadering 219.153 uren, oftewel 13.149.181 minuten, dan wel 788.950.866 seconden geleden werd mijn oudste dochter geboren.
Een klein allermooist babymeisje met grote donkere kijkers, zwarte haartjes, rode lipjes en abrikooskleurige wangetjes. Geboren op de 3de zondag in maart, een kleine 4 uur later nadat ik mijn wanhopige trek in fastfood heb proberen te sussen door mezelf vol te proppen met een patatje en een frikandel speciaal..
Nee, hier geen bloederige, schreeuwende en vloekende perswee verhalen, don’t be afraid..
Ineens was ze er, het allereerste huiltje kwam op het juiste moment, vingertjes check, teentjes check.. Een voorbeeldige, snel zelflerende baby die ruim voor haar eerste verjaardag, sprak en liep.. Euh.. correctie “rende”. Want echt normaal rustig lopen heeft ze nooit gedaan… Nu is rennen op zich niet zo erg, mits je balans ook goed is ontwikkeld.. Daar ging het nog weleens mis. Vele kiezeltjes hebben haar knietjes en ja ja gezichtje beschadigd.
Er zijn door de jaren heen taartjes gegeten, cadeautjes uitgepakt en feestjes gevierd..

Vandaag,
5.479 dagen, ofwel bij benadering 131.505 uren, oftewel 7.890.310 minuten, dan wel 473.418.617 seconden geleden.. werd Oma Pingky niet meer wakker..
Precies op dochterlief haar 10de verjaardag is Oma, in haar slaap, op de 3de vrijdag in maart, er stilletjes tussen uit geknepen.

En.. Vandaag,
op de 3de woensdag in maart, mogen we stemmen! De laatste weken rollenbollen de partijen over elkaar heen. Ik ben benieuwd naar de uitslag. Echt vrolijk worden we er allemaal niet van heb ik zo het idee.. Ik hoop dat we ons niet gek laten maken en op laten jutten. Dat we zelfstandig een bewuste keuze maken en niet omdat het zo lekker schreeuwt met elkaar. Ik draai dikke duimen dat we niet in een “Trumpiaans” of “Erdogaans” milieu terecht komen..

Vanavond ga ik met mijn jarige dochter uit eten, just the two of us.
Omdat het nog steeds een dag is met dubbele gevoelens maar waarop we nog steeds het leven willen blijven vieren, al is het maar door middel van een klein feestje.
Voor oma branden we een kaarsje ❤

Take care ✌received_1453184271373158

8 gedachten over “Vandaag 15 maart 2017

Voeg uw reactie toe

  1. Wat heb je het mooi omschreven deze toch wel dubbele dag Anne, en wat is dat lieve kleine baby’tje een mooie vrouw geworden. Een uurtje geleden samen met mijn hondje gaan stemmen, en nee ik stem niet op extreme partijen 😉 Nu maar afwachten en ik ben benieuwd.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: