Hollen en stilstaan

Soms is het te vroeg.. te vroeg voor alles, wakker worden, opstaan.. onderweg gaan naar.. Nu is het zo’n “soms” moment. De nacht slaapt nog maar de weg is gekleurd met rode en witte lichtjes. Het wegdek suist onder ons en de routeplanner tikt de kilometers weg. Zo vroeg, maar de haast is al erg wakker.. Niet bij mij, gelukkig heb ik geen stuur in handen en kan ik nog even wegdoezelen.
Het fenomeen stilstaan op een snelweg kruist onze weg waardoor de reistijd met een half uur verlengd wordt. Ik ben altijd benieuwd wie nu vooraan in zo’n file staat..want één moet de eerste zijn, een bijzondere positie lijkt mij..
Ineens verdwijnen de remlichten en kachelen we, iets langzamer dan de aangegeven snelheid, naar onze bestemming. De reistijd loopt langzaam terug. De regen tikt op ons doorzondak, de luxe van een open dak zonder dat de wind om je oren zoeft. Aan de andere kant van de weg rijdt er gevoelsmatig een soortgelijk aantal aan auto’s en vrachtwagens. We moeten allemaal ergens naar toe..
Net als in het dagelijkse leventje.. hollen en stilstaan.

#haveaniceday

20170110_072328

2 gedachten over “Hollen en stilstaan

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: