Theatertaal

Het regent het regent.. maar we zitten warm en droog in onze Barcelona-Rode bolide op weg naar het theater. Een van mijn eerste muzikale theater close encounters was in Utrecht, Vredeburg. Vol spanning wachtte ik op de artiest. Eentje die op dat punt in mijn leven, niet op mijn favoriete playlist stond. Het was een 3 voor de prijs van 1 actie volgens mij.. Een grote zwarte piano stond midden op het podium, her en der werd een instrument gestemd en de ruimte vulde zich met het geroezemoes van het publiek. Men werd wat ongeduldig. Juist toen we dachten dat er niets meer zou gebeuren strompelde een oude man het podium op… mijn gedachte sprak ik hardop uit.. “Wie is die oude vent dan?” Een ietwat schor rokerige monotone “Max” galmde uit de geluidsboxen en mijn lief fluisterde “dat is nou Paolo Conte” …..Het is nooit iets geworden tussen Paolo en mij..
Ook de “doe eens lollig” onemanshows passeerden de revue.. Zo stond een optreden van Harrie Jekkers op het programma, “de lanchende Piccolo”
Echt.. ik deed serieus mijn best.
Mijn luiken sloegen om de haverklap dicht..
Ik dacht nog “ach ik luister wel!” Ik veronderstel dat ik vast nog wel gelachen heb, de intentie was er echt. Ook de nodige porren in mijn zij mochten niet baten.. Kan mij de “aftiteling” nog wel herinneren.. volgens mij…
Van Harrie heb ik een tweede kans gekregen 😊
Vandaag is alles goed gegaan, wakker gebleven, meegezongen, geklapt en jaja ik wist wie de artiesten waren 😂😂

20161114_213707

7 gedachten over “Theatertaal

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: