Deal ermee

Er valt veel te schrijven op zo’n dag als vandaag.
De wereld zit de komende 4 jaar opgescheept met een vergeelde harige schreeuwbek.. We moeten er mee dealen, tis niet anders.
Na bijgekomen te zijn van de eerste dikke schrik.. “whaaaah.. de wereld vergaat!!!!” Lik ik mijn wonden en laat ik de online wereld aan mij voorbij gaan, surf ik door naar Amerika waar de meningen behoorlijk uiteenlopen.
Ik flans een moodboard in elkaar en na de nodige kantooractiviteiten trek ik mij terug in onze keuken..
Uit mijn inmiddels uitpuilende kookschrift vis ik 2 papiertjes, deze zien er nog netjes uit. De oudere handbeschreven blaadjes zien er wat smoezelig uit, vetvlekjes hebben zich willekeurig een plekje toegeëigend. Een bewijs dat het recept al minstens een paar keer is gebruikt.
De 2 papiertjes zijn nieuw en vandaag is het een mooi moment om het opgeschrevene voor de allereerste keer uit te gaan proberen.
Het recept bestaat uit 2 delen. Ik loop met deel nr. 1 naar mijn inhouse toko, heerlijk zo’n kast. Ik pak de benodigde ingrediënten en laat mij verdwijnen in het hakken, plukken, snijden, mengen en roeren. Langzaam vult de keuken zich met een geur die bij iedere toevoeging sterker wordt. En ineens.. klopt de geur.. klopt de smaak.. Want (zoals bekend) een Indisch recept bevat alleen de ingrediënten, geen aantallen, geen gewichten.
Ik kom weer terug… Op naar morgen voor deel 2 van dit recept.
En de wereld? Tja.. die draait door en wij moeten ermee dealen..ik hoop op het beste ❤

20161020_072326.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: