Trouwen doe je samen II

Na het emotiovolle trouwmoment van paps en mams waren wij aan de beurt..Toen de ambtenaar zijn verhaal had gedaan en wij zijn vraag goed hadden beantwoord was het moment van het aanschuiven der ringen aangebroken. Niet alleen ik maar ook de twee meisjes kregen een ring. Daarna was manlief aan de beurt, met een elegant gebaar knielde hij voor mij neer, er ontstond wat geroezemoes in de zaal, ik haalde zijn oude bril van en schoof de nieuwe op zijn neus.. Nee voor hem geen trouwring maar een trouwbril. Hilariteit alom, de ambtenaar sloot zijn speech af met de mededeling dat hij nog nooit eerder in zijn lange carrière zo’n bijzondere trouwplechtigheid had meegemaakt..
Er werd geknuffeld en gezoend en nadat de groepsfoto geschoten was vertrok het hele gezelschap weer richting het kasteeltje.
In de ontvangsthal prijkten 2 grote spiegels, ons “gastenboek” waar men met een goudkleurige stift hun naam op mocht zetten. De spiegels hebben tot de verhuizing naar onze huidige woonplaats, in onze woonkamer gehangen.
Er werd gegeten en gedronken, er werden fijne woorden gesproken, er kwamen zingende kabouters, een ballonnenbaron en een tafelgoochelaar..
Tegen middernacht rolden wij ons bed in….op naar dag 2.. Dag 2? Yep dag 2..
De volgende avond werden onze gasten door een doldwaze Butler ontvangen, de muzikale ondersteuning wandelde door de menigte. Een tafelgoochelaar goochelde konijntjes uit zijn mouw en veranderde een foeilelijke heks in een mooie prinses.. Een lieve, dierbare vriendin had Für Elise omgedoopt in… Hèhèhèhèhèrman…en Nicole..en Nicole..en Nicole..met als apotheose de uit volle borst geroepen: ” En nu met zijn allen!!!” Für Elise is sindsdien Fűr Hèhèhèhèhèrman und Nicole.
Maar ook aan dag 2 kwam een einde en de ballonnenbaron gaf iedere bezoeker een ballonnenbeest mee. Op naar dag 3…Dag 3?!?!?! Yep dag 3..
Ter afsluiting van ons trouwfeest een brunch met naaste familie en wat vrienden..
3 dagen vol kleine en grote hoogtepunten ondersteund door fijne warme woorden van genegenheid. Er vloeide wat traantjes die omhelst werden door vrolijk gelach.. Nu bewaard als een dierbare herinnering die na 18 jaar nog steeds heel helder aanwezig is ❤

IMG_20160814_100459_646000

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: