Eurovisie Songfestival

 

Gisteravond was het zover,  de 1ste halve finale voor het Eurovisie Songfestival. Dutchland wordt vertegenwoordigd door Douwe Bob, een charismatische knul van ergens begin 20. Mooi pak, zijn ingegelde (spreek uit als : gedjelde) haren in een golfbeweging naar achteren gekamd, gezegend met een paar straalblauwe, een tikkeltje loenzende, ogen. Hoewel we niet echt fan zijn van dit soort poppenkast, wint onze nieuwsgierigheid van het gezonde verstand.. We nestelen ons op de bank en al snel zitten we in de flow van de gekte..
Als side event staat Twitter ook aan, een omgeving waar je zo nu en dan even lekker kunt trappen tegen de maatschappij. De ene na de andere tweet vliegt door Twitterland want tja er valt veel te becommentariëren over dit circus. De presentatoren zijn slechte acteurs en de tekstschrijvers net zo humorloos als de bouwtekening van een ikeakast.. om te janken.. De eerste deelneemster gaat van start, de haarstylist is creatief geweest met een brillosponsje en haar kledingadviseuse moet nodig langs de Pearl.. Er volgen nog 4 waar ook best wel iets over gezegd kan worden maar …. what happened in Twitterland stays in Twitterland!
Onze, want ja, ineens is het onze Douwe Bob mag als 6de zijn nummer Slow Down vertolken. En .. hij is spot on en spat zuiver… halverwege valt er een stilte van 10 seconden, “het verassingselement” (wat natuurlijk al lang en breed is uitgemeten in de pers). Onze Douwe zei op Elvis Presley-achtige wijze “I love you too baby..” .. en het lied hervatte zich.. Douwe BoB did it!
En zit ik zaterdagavond op de bank? Ja zeker! Je suis ..‪#‎Teamdouwe‬! (…of was het ‪#‎Teambob‬…)
Anyway… have a nice day..and.. Slow Down!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: