Plasticfantastic

 

Tegenwoordig krijg je, als het goed is nergens plastic tasjes, gratis, mee. Prima plan toch? Ja vind ik van wel… tenminste.. als ik niet voor de zoveelste keer een mand vergeet mee te nemen… Nu gaat mijn voorkeur uit om de boodschappen te doen bij een plaatselijk bakkertje, slagerijtje, groenteboertje.. net zoals in Frankrijk waar we ons mandje volproppen met lekkernijen die wij vinden op de lokale marktjes.. heerlijk.. stokbroodje.. verse knoflook.. wijntje. .. stop! Ik hou niet echt van boodschappen doen, meestal doet mijn lief dat.. Hmmmm Frankrijk..stokbroodje…wijntje…wolkenpracht…Oké terug naar nu.. plastic dus..
Gek genoeg wordt veel maar dan ook heel veel in..ja ja plastic verpakt. Zo ook kant en klaar voorgesneden kaas..
Netjes in een hersluitbaar zakje met duidelijke instructies hoe dit te openen.
Lipje vastpakken opentrekken en vervolgens de bovenkant van de onderkant scheiden zodat er een opening ontstaat..ja ja.. deel één gaat prima maar dan de rest…. ik trek, sjor, verkreukel, smijt het door de keuken, tel tot 21…, vervloek de bedenker, het zakje blijft potdicht…
Stokbroodje….kaasje..wijntje…Frankrijk…

kaasje-stokbroodje-wijntje

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: