Één twee eenpersoonskamer

Het is familieweekend, op visite met paps en mams in het zuiden van ons landje. Maanden geleden gepland, want hoewel ik erg in het nu leef, ontkom ik er niet aan om soms toch nog afspraken in de toekomst te plannen. Zo ook dit weekend. Iets wat mij dan de tijd geeft om op zoek te gaan naar een goedkope slaapplaats. Ik surf op de golven van aanbiedingen die in sommige gevallen helemaal geen aanbieding blijken te zijn tot de ultieme golf..euh deal. Zo ook voor dit weekend. 

Het is de dag na Hemelvaart en dit jaar ook de dag na Bevrijdingsdag, voor ons een vrije vrijdag. Het zonnetje schijnt en gevieren rijden we het familieweekend tegemoet. De eerst afspraak is bij nichtlief die niet kan koken (vindt ze zelf hoor) en neef, waar ook onze twee nichtjes, blij en nog steeds zo sprankelend verliefd,
enige tijd later zich bij het gezelschap voegen.
Genoten van het samenzijn en ja lieve nicht, van je kookkunsten, sluiten we de dag af met een ijsje bij het Eisparadies.
Wat kusjes en knuffeltjes en een kleine 20 minuten later steken wij de kaart in de deur van onze hotelkamer.. de ruimte was overduidelijk ooit bedoeld voor het plaatsen van 1 eenpersoonsbed maar voor mensen zoals ik omgetoverd in een tweepersoonskamer. Een grote mannenstap en manlief zat op een hoek van het bed die door deze actie een kantelbeweging maakte.. nader onderzoek wees uit dat er, op die hoek, geen bedpoot aanwezig was. De behulpzame hotelmeneer, in zijn eerste dienstweek, dook onder het bed en inspecteerde de ruimte op sporen van de verdwenen bedpoot, kantelde het geamputeerde bed, sleepte deze naar buiten en kwam even later met een heel exemplaar terug. Ach.. voor 47 eurootjes per nacht inclusief ontbijt hebben we buitengewoon goed geslapen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: