Een duwtje

19 oktober 2015

Hoe lekker is het om achter de schermen te functioneren, heerlijk schurkend in mijn behaaglijke comfort zone. Kiezend voor de veiligheid zonder onverwachte wendingen. Het podium pakken, alleen wanneer alles is doordacht en mijn valkuilen zijn dichtgegooid met beton.
Tot het moment, dat het even anders gaat dan het uitgedachte scenario. Één zacht duwtje richting de voorgrond, die garant staat voor 300 opvliegers in 1 klap, mijn hersenen maken overuren in 5 seconden.
Ik sta oog in oog met het moment… een bijzonder moment, een die je alleen maar kunt omarmen…
Een confrontatie met mijn eigen ik buiten die veilige comfort zone..
Onzekerheid die het onwennige gevoel voedt.
En ineens valt alles van mij af en sta ik daar samen met mijn woorden, die in volzinnen door de ruimte zweven.
Achteraf realiseer ik mij dat zo’n duwtje alleen gegeven kan worden vanuit vertrouwen..
Soms heb je zo’n duwtje nodig.. ik wel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: