Gekneusde ego

8 november 2015

Herfsttinten sieren de buitenwereld, van groen via geel naar oranje rollend in het bruin. De zon speelt met de kleuren en geeft bladeren nog dat laatste beetje glans voordat de wind ze meeneemt, hoog door de lucht om ze daarna zigzaggend naar beneden te laten vallen..
Een enkel blad blijft zich dapper vastklampen aan de tak. Het merendeel ligt verspreid door onze tuin en ondergaat stilzwijgend hun lot als de tuinman met zijn bladblazer de bende bij elkaar blaast om ze naar andere oorden te vervoeren.
Onze tuin is klaar voor het koude van de winter..
Echte koude winters zijn er niet meer, de winters waar je al schaatsend over de weg naar school ging. Ik was geloof ik 12/13 en kon redelijk goed schaatsen..althans dat dacht ik.. Goed ingepakt, schoolspullen in een leren tas gepropt..of was het een pukkel? Dit soort unieke gebeurtenissen moest natuurlijk vastgelegd worden. Nee niet met een mobieltje maar met een heuse camera..
En daar ging ik. De buurtjes stonden buiten.. kom Nic even een pirouette. . En dat deed ik, alles ging goed, zelfs het vallen…dat was dan weer een beetje jammer… met een klein kneuzing in mijn ego zette ik mijn barre tocht voort. Mijn publiek lachend achterlatend. Geen idee of dat filmpje nog leeft, Cannes heeft het iig niet gehaald…thank God!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: