Chromosoompje meer

16 oktober 2015

Soms zijn er van die programma’s die zo puur zijn, dat ze mij even doen vergeten hoe hard en harteloos de wereld om ons heen aan het worden is of eigenlijk al is geworden. SynDroom is zo’n programma, no nonsens, recht voor zijn raap, eerlijk en oprecht. Emoties die komen zoals ze komen zonder zich te storen aan de boze buitenwereld..gewoon zoals ze zijn.. Wat een mooie mensen, hoe blij kan je zijn om een beschuitje te eten met Jan Smit. Zoals zij het wilde, geen etiquette, geen oordeel, meezingen zonder gêne. Het klinkt goed zoals het klinkt, héérlijk!
Ik heb ook een nichtje (23) met dat ene chromosoompje meer. Zo kwam zij samen met haar mams, Paps en broer op een middag lunchen. Wij hadden de tafel gedekt met allerlei lekkers. Eerst een wandeling door de tuin, ze had er geen zin in en zat prima waar ze zat. Aan de keukentafel, klaar om aan te vallen.
Ze had een klein bokkepruikje op, nah…meer een toupetje die ieder moment weg kon waaien…Ze kibbelde wat met haar moeder, nam iets te eten en het toupetje vloog stilletjes weg. Ik genoot van haar zijn, gewoon zoals ze is. Niet bezig zijn met wat de wereld van haar vindt, genietend in het nu.
Mijn lief vond ze ook wel aardig, zonder enige chromoschroom meldde ze mij dat hij een lekker kontje had en ook zijn sixpack sprak haar wel aan..
Kinderlijke eerlijkheid besprenkeld met vlokken humor..kunnen we veel van leren..
Wees lief voor elkaar…X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: